Squash fritter næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
1 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
   
Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Oregano, tørret
1 tsk. Rosmarin, tørret
1 tsk. Timian, tørret
   
60 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 1510 (359 kcal)
KJ pr. Portion 1510 (359 kcal)
Vægt ialt 430 gram
Vægt pr. Portion 430 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 351 KJ (83 kcal)
Protein 7.7 gram
Fedt 5.1 gram
Kulhydrat 2.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)