Rabarbergrød (siet) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
700 gram Rabarber, renset vægt
8 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Nonoxal Nonoxal modvirker oxalsyre, som angriber tændernes emalje og nedbryder kalk.

Nonoxal anvendes hovedsagligt i forbindelse med friske rabarber eller spinat, der har et højt indhold af oxalsyre.

NonOxal koges med fra start, men kan også tilsættes efter kogning.
0.5 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
175 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
evt. Rød frugtfarve
Energi:
KJ total 4250 (1012 kcal)
KJ pr. Pers. 1062 (253 kcal)
Vægt ialt 1711 gram
Vægt pr. Pers. 427 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 248 KJ (59 kcal)
Protein 0.4 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 14.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)