Kold rabarbersuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Rabarber, renset vægt
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Frugtsaft. blandet. sødet. koncentreret 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
90 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Jævning:
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
Energi:
KJ total 3865 (920 kcal)
KJ pr. Pers. 966 (230 kcal)
Vægt ialt 1615 gram
Vægt pr. Pers. 403 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 239 KJ (56 kcal)
Protein 0.3 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 14.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)