Pastasalat med røget laks næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
250 gram Pasta penne
50 gram Blandet salat
125 gram Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
400 gram Friske hvide asparges Hvide asparges svinder op mod 50% ved skrælning.

Hvide asparges skrælles fra hoved mod rod, husk også at knække den nederste træde ende af. Trævler aspargsen ved knæk er der ikke skrællet dybt nok.

skrællet vægt
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
   
  Dilddressing:
2.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
0.5 tsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 9918 (2361 kcal)
KJ pr. Pers. 2479 (590 kcal)
Vægt ialt 1209 gram
Vægt pr. Pers. 302 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 820 KJ (195 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 11.3 gram
Kulhydrat 18.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)