Coq au vin 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1300 gram Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
250 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
4 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
3 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
2 Laurbærblade
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
4 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
500 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
evt. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

evt. Kulør
   
Energi:
KJ total 9770 (2326 kcal)
KJ pr. Pers. 2442 (581 kcal)
Vægt ialt 3337 gram
Vægt pr. Pers. 834 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 292 KJ (69 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 3.3 gram
Kulhydrat 3.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)