Anzac biscuits næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 18 stk.
Ingredienser:
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
80 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
165 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
90 gram Sirup, lys 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 14585 (3472 kcal)
KJ pr. stk. 810 (192 kcal)
Vægt ialt 740 gram
Vægt pr. stk. 41 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1970 KJ (469 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 24.8 gram
Kulhydrat 59.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)