Ymerkoldskål næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 liter Ymer naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
0.5 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 1204 (286 kcal)
KJ pr. Pers. 301 (71 kcal)
Vægt ialt 91 gram
Vægt pr. Pers. 22 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1315 KJ (313 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 7.5 gram
Kulhydrat 56.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)