Fedtfattig spaghetti og kødsovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
0.5 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Bouillonterning, grøntsag 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 tsk. Basilikum, tørret
0.5 tsk. Oregano, tørret
evt. Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
400 gram Fuldkornsspaghetti, rå
   
Energi:
KJ total 10597 (2523 kcal)
KJ pr. Pers. 2649 (630 kcal)
Vægt ialt 2072 gram
Vægt pr. Pers. 518 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 511 KJ (121 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 3.0 gram
Kulhydrat 17.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)