Karrysuppe med rejer og fersken næringsberegning

se opskriften her

Antal:
pers. 3 pers.
Ingredienser:
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Karry
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
5 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 ds. Fersken, konserves 480g 1 dåse ferskner vejer ca. 820 gram og heraf 470 g. drænet vægt
30 gram Rejer uden skal, kogte
   
Energi:
KJ total 7064 (1682 kcal)
KJ pr. pers. 2354 (560 kcal)
Vægt ialt 1891 gram
Vægt pr. pers. 630 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 373 KJ (88 kcal)
Protein 1.3 gram
Fedt 6.4 gram
Kulhydrat 7.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)