Kyllingefrikadeller 04 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kyllingekød hakket 5%
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

10 gram Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Hvidløgspulver
   
Energi:
KJ total 4765 (1134 kcal)
KJ pr. Pers. 1191 (283 kcal)
Vægt ialt 900 gram
Vægt pr. Pers. 225 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 529 KJ (126 kcal)
Protein 14.1 gram
Fedt 5.1 gram
Kulhydrat 6.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)