Risalamande 04 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
90 gram Grødris 1 tsk. 5 gram.
1 spsk. 14 gram.
1 dl. 90 gram.
6 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
30 Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 11701 (2786 kcal)
KJ pr. Pers. 2925 (696 kcal)
Vægt ialt 1406 gram
Vægt pr. Pers. 351 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 832 KJ (198 kcal)
Protein 3.1 gram
Fedt 15.9 gram
Kulhydrat 11.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)