Mexicaner ris med laks næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
375 gram Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 Rød chilipeber
2 Grøn chilipeber
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
10 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
Koriander, frisk
   
Energi:
KJ total 11722 (2791 kcal)
KJ pr. Pers. 2930 (697 kcal)
Vægt ialt 2508 gram
Vægt pr. Pers. 627 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 467 KJ (111 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 3.8 gram
Kulhydrat 13.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)