Daimkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 24 Pers.
Ingredienser:
750 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
450 gram Becel flydende Original 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
675 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

6 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
6 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
6 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Glasur
350 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
6 spsk. Kærgården 60%
4 spsk. Kaffe færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
2 Daimbar 1 daimbar vejer 28 gram.
   
Energi:
KJ total 47008 (11192 kcal)
KJ pr. Pers. 1958 (466 kcal)
Vægt ialt 3451 gram
Vægt pr. Pers. 143 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1362 KJ (324 kcal)
Protein 4.3 gram
Fedt 12.5 gram
Kulhydrat 49.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)