Havregrynsbrød til bagemaskine næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Brød 1 Brød
Ingredienser:
280 ml. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
120 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 tsk. Gær, frisk
   
Energi:
KJ total 7768 (1849 kcal)
KJ pr. Brød 7768 (1849 kcal)
Vægt ialt 503 gram
Vægt pr. Brød 503 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1544 KJ (367 kcal)
Protein 9.9 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 70.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)