Hindbærsnitter med marcipan - Nürnberg snitter næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 8 stk.
Ingredienser:
  Mørdej:
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
90 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
100 gram Hindbærmarmelade 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Smørcreme:
200 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Marcipan:
400 gram Ren rå marcipan
40 gram Glukosesirup 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
   
  Chokolade:
175 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
  krymmel eller frysetørrede hindbær
   
Energi:
KJ total 32605 (7763 kcal)
KJ pr. stk. 4075 (970 kcal)
Vægt ialt 1705 gram
Vægt pr. stk. 213 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1912 KJ (455 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 24.9 gram
Kulhydrat 53.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)