Spaghetti alla Carbonara næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Båndpasta, frisk
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
400 gram Bacon i tern
400 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
Oregano, tørret
Basilikum, tørret
1 tsk. Hvidløgssalt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
   
Energi:
KJ total 15652 (3726 kcal)
KJ pr. Pers. 3913 (931 kcal)
Vægt ialt 1864 gram
Vægt pr. Pers. 466 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 839 KJ (199 kcal)
Protein 10.8 gram
Fedt 16.8 gram
Kulhydrat 15.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)