Waldorfsalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.25 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
4 stilke Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
400 gram Vindruer, grønne
2 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
150 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
   
  Pynt:
  Blade fra bladselleri
Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
Vindruer, grønne
   
Energi:
KJ total 9683 (2305 kcal)
KJ pr. Pers. 2420 (576 kcal)
Vægt ialt 979 gram
Vægt pr. Pers. 244 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 989 KJ (235 kcal)
Protein 3.0 gram
Fedt 19.9 gram
Kulhydrat 12.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)