Kyllingeoverlår i fad på cheddar-pastabund næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1500 gram Kyllingeoverlår med rygben 1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
300 gram Pastaskruer
150 gram Cheddarost 50+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Paprika
Oregano, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Energi:
KJ total 23456 (5584 kcal)
KJ pr. Pers. 5864 (1396 kcal)
Vægt ialt 2883 gram
Vægt pr. Pers. 720 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 813 KJ (193 kcal)
Protein 11.1 gram
Fedt 12.8 gram
Kulhydrat 9.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)