Hvedeknopper 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 12 stk.
Ingredienser:
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
50 gram Gær, frisk
550 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1.5 tsk. Kardemomme, stødt
   
Energi:
KJ total 11889 (2830 kcal)
KJ pr. stk. 990 (235 kcal)
Vægt ialt 1053 gram
Vægt pr. stk. 87 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1129 KJ (268 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 7.4 gram
Kulhydrat 45.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)