Kakaogelato - Kakao gelato næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
  Grundmasse:
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.75 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2 tsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
   
Energi:
KJ total 4079 (971 kcal)
KJ pr. Pers. 2039 (485 kcal)
Vægt ialt 439 gram
Vægt pr. Pers. 219 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 929 KJ (221 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 11.4 gram
Kulhydrat 25.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)