Citrongelato - Citron gelato næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
  Grundmasse:
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.75 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
0.5 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
   
Energi:
KJ total 4064 (967 kcal)
KJ pr. Pers. 2032 (483 kcal)
Vægt ialt 465 gram
Vægt pr. Pers. 232 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 874 KJ (208 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 10.6 gram
Kulhydrat 24.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)