Farseret peberfrugt næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 Løg, fintrevet 1 tsk. 6 gram 1 spsk. 18 gram 1 dl. 100 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Paprika, edelsuss
2 tsk. Basilikum, tørret
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 4631 (1102 kcal)
KJ pr. Pers. 1157 (275 kcal)
Vægt ialt 1078 gram
Vægt pr. Pers. 269 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 429 KJ (102 kcal)
Protein 10.7 gram
Fedt 5.5 gram
Kulhydrat 3.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)