Paprika Suppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
   
150 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
15 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1.5 dl. Sød chilisauce
1 tsk. Paprika, edelsuss
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
   
Energi:
KJ total 7610 (1812 kcal)
KJ pr. Pers. 1902 (453 kcal)
Vægt ialt 3472 gram
Vægt pr. Pers. 868 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 219 KJ (52 kcal)
Protein 4.3 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 2.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)