Torskerognsrand næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
600 gram Torskerogn, frisk
1.5 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Laurbærblade
4 Peberkorn, sorte
   
4 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
Kogevand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Ymer naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Sauce:
100 gram Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Ymer naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
0.5 tsk. Paprika
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
200 gram Musling. konserves 1 alm. dåse muslinger vejer 250 g. og indeholder 150 g. muslinger drønet vægt
1 Drueagurk. syltet 1 syltet drueagurk vejer ca. 60 gram, og 1 dl. hakket drueagurk vejer ca. 80 gram.
   
Energi:
KJ total 8366 (1992 kcal)
KJ pr. Pers. 1394 (332 kcal)
Vægt ialt 1520 gram
Vægt pr. Pers. 253 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 550 KJ (130 kcal)
Protein 12.2 gram
Fedt 7.3 gram
Kulhydrat 2.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)