God kartoffelsuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
300 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
10 dl. Kalvebouillon brun 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Laurbærblade
4 kviste Timian, frisk
150 gram Bacon i tern
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 7833 (1865 kcal)
KJ pr. Pers. 1958 (466 kcal)
Vægt ialt 3094 gram
Vægt pr. Pers. 773 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 253 KJ (60 kcal)
Protein 2.3 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 8.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)