Kogt lam i dild næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Lammekød i tern Til lammekød i tern kan bruges kød fra hals, bov eller kølle.
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
6 Peberkorn, sorte
1 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
  Sauce:
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 dl. Fond
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
2 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 8614 (2050 kcal)
KJ pr. Pers. 2153 (512 kcal)
Vægt ialt 1135 gram
Vægt pr. Pers. 283 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 758 KJ (180 kcal)
Protein 10.9 gram
Fedt 13.6 gram
Kulhydrat 4.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)