Svensk pølseret næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
8 Wienerpølse (bayersk pølse) En wienerpølse vejer ca. 60 gram stykket.
30 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Løg, fintrevet 1 tsk. 6 gram 1 spsk. 18 gram 1 dl. 100 gram
2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
0.5 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Karry
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
Energi:
KJ total 7923 (1886 kcal)
KJ pr. Pers. 1980 (471 kcal)
Vægt ialt 1160 gram
Vægt pr. Pers. 290 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 683 KJ (162 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 11.6 gram
Kulhydrat 8.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)