Svensk pølseret (pølsegryde) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
75 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1250 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
4 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
10 Wienerpølse (bayersk pølse) En wienerpølse vejer ca. 60 gram stykket.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 14050 (3345 kcal)
KJ pr. Pers. 3512 (836 kcal)
Vægt ialt 2765 gram
Vægt pr. Pers. 691 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 508 KJ (120 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 11.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)