Ovnbagt spidskål med nye kartofler og tofu næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
1 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Krydderurter:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Kørvel, frisk
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
Estragon, frisk
   
500 gram Tofu. sojabønneost
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
1000 gram Kartofler, nye
Energi:
KJ total 8591 (2045 kcal)
KJ pr. Pers. 2147 (511 kcal)
Vægt ialt 2610 gram
Vægt pr. Pers. 652 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 329 KJ (78 kcal)
Protein 3.0 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 9.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)