Kransekagevugge næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 32 Pers.
Ingredienser:
2000 gram Ren rå marcipan
800 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4.5 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
   
  Glasur
500 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
4 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
   
Energi:
KJ total 62563 (14896 kcal)
KJ pr. Pers. 1955 (465 kcal)
Vægt ialt 3580 gram
Vægt pr. Pers. 111 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1747 KJ (416 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 14.8 gram
Kulhydrat 64.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)