Bagt helleflynder med porrer, tomat og svampe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Helleflynderfilet
   
200 gram Markchampignon 500 g. markchampignon med rod giver ca. 400 g. rensede
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
400 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Estragon, frisk
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 7519 (1790 kcal)
KJ pr. Pers. 1879 (447 kcal)
Vægt ialt 2225 gram
Vægt pr. Pers. 556 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 337 KJ (80 kcal)
Protein 8.5 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 3.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)