Helleflynderkarbonader næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
900 gram Helleflynderfilet
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
100 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
3 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Porrekompot:
600 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
150 gram Bacon i tern
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
1000 gram Kartofler, nye
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Energi:
KJ total 11888 (2830 kcal)
KJ pr. Pers. 2972 (707 kcal)
Vægt ialt 2892 gram
Vægt pr. Pers. 723 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 410 KJ (97 kcal)
Protein 8.6 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 8.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)