Citronkage med marengs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

150 gram Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
  Marengs:
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
   
Energi:
KJ total 20334 (4841 kcal)
KJ pr. Pers. 1694 (403 kcal)
Vægt ialt 1390 gram
Vægt pr. Pers. 115 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1462 KJ (348 kcal)
Protein 3.4 gram
Fedt 13.4 gram
Kulhydrat 53.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)