Kogning af Couscous næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Couscous Couscous er fremstillet af hvede. Kernerne afskalles, koges og presses gennem en sigte, hvorefter det tørres. Den dampkoges og anvendes som løse ris.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
8 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 5697 (1356 kcal)
KJ pr. Pers. 1424 (339 kcal)
Vægt ialt 1144 gram
Vægt pr. Pers. 286 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 498 KJ (118 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 18.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)