Indbagt hakkebøf 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 5 Pers.
Ingredienser:
600 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
5 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
0.5 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
0.5 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
0.5 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 glas Champignon, glas 170g. 1 glas champignon vejer ca. 280 gram, 170 gram drænet vægt.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Paprika
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 13116 (3122 kcal)
KJ pr. Pers. 2623 (624 kcal)
Vægt ialt 1552 gram
Vægt pr. Pers. 310 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 844 KJ (201 kcal)
Protein 9.8 gram
Fedt 13.5 gram
Kulhydrat 10.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)