Citronkage i bradepande næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
340 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
270 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.25 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Citron, skal og saft heraf saften af 1 citron er beregnet til 0.4 dl eller 40 gram, hertil kommer 10 gram skal.
   
  Glasur:
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
3 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
50 gram Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
   
Energi:
KJ total 17869 (4254 kcal)
KJ pr. Pers. 1489 (354 kcal)
Vægt ialt 1485 gram
Vægt pr. Pers. 123 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1203 KJ (286 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 7.7 gram
Kulhydrat 49.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)