Flødestuvede kartofler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Kogte kolde kartofler
   
  Stuvning:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk. Peber, hvid
   
Energi:
KJ total 11111 (2645 kcal)
KJ pr. Pers. 2777 (661 kcal)
Vægt ialt 1338 gram
Vægt pr. Pers. 334 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 830 KJ (197 kcal)
Protein 2.0 gram
Fedt 15.9 gram
Kulhydrat 12.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)