Panerede koteletter med grønne asparges og kryddersmør næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
800 gram Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
400 gram Gulerødder nye med top
   
  Kryddersmør:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Krydderurte miks
   
1000 gram Kartofler, nye
   
Energi:
KJ total 13295 (3165 kcal)
KJ pr. Pers. 3323 (791 kcal)
Vægt ialt 2995 gram
Vægt pr. Pers. 748 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 443 KJ (105 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 8.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)