Ossobuco rustik næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1800 gram Okseskank (osso buco) Ca. 25% af vægten på osso buco er ben
2 Ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
7.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
2 tsk. Paprika
2 tsk. Oregano, tørret
1 tsk. Timian, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 11439 (2723 kcal)
KJ pr. Pers. 2859 (680 kcal)
Vægt ialt 2970 gram
Vægt pr. Pers. 742 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 385 KJ (91 kcal)
Protein 13.3 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 1.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)