Kirsebærkage med romglasur næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
180 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Kirsebær, friske søde Søde kirsebær og moreller er næsten det samme, søde kirsebær er en smugle mindre end moreller.

Udstenet vægt
150 gram Ren rå marcipan
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Glasur:
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
Romessens
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 23055 (5489 kcal)
KJ pr. Pers. 1921 (457 kcal)
Vægt ialt 1785 gram
Vægt pr. Pers. 148 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1291 KJ (307 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 15.5 gram
Kulhydrat 38.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)