Daim islagkage 03 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
  Bund:
3 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
150 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
   
  Is:
2 Daimbar 1 daimbar vejer 28 gram.
3 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
45 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 13080 (3114 kcal)
KJ pr. Pers. 2180 (519 kcal)
Vægt ialt 836 gram
Vægt pr. Pers. 139 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1564 KJ (372 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 24.1 gram
Kulhydrat 33.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)