Farseret Blomkål i fad næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
   
  Fars:
500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Havsalt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  smør til fadet
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 14432 (3436 kcal)
KJ pr. Pers. 3608 (859 kcal)
Vægt ialt 2920 gram
Vægt pr. Pers. 730 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 494 KJ (117 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 5.5 gram
Kulhydrat 12.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)