|
800 |
gram |
Multefilet med skind800 gram Multefilet med skind Multen er egentlig en varmtvandsfisk og er derfor overvejende tilgængelig om sommeren.
|
2 |
spsk. |
Olie solsikke/vindruekerne2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
|
|
Sauterede sommergrøntsager:
|
200 |
gram |
Gulerødder nye med top200 gram Gulerødder nye med top
|
150 |
gram |
Forårsløg150 gram Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
|
250 |
gram |
Grønne asparges250 gram Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges.
Der skæres ca. 1/3 af.
|
250 |
gram |
Spidskål, frisk250 gram Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
|
2 |
spsk. |
Olivenolie2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
1 |
tsk. |
Salt1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
|
|
|
Krydderurte Beurre Blanc:
|
4 |
dl. |
Hvidvin, tør4 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
dl. |
Skalotteløg1 dl. Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
|
250 |
gram |
Smør250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
0.5 |
bdt. |
Dild, frisk0.5 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
|
0.5 |
bdt. |
Persille, frisk0.5 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
0.5 |
bdt. |
Purløg, frisk0.5 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
|
1 |
spsk. |
Estragon, frisk1 spsk. Estragon, frisk
|
|
|
|
800 |
gram |
Kartofler, nye800 gram Kartofler, nye
|
|
|
|
KJ total 17849 (4249 kcal)
KJ pr. Pers. 4462 (1062 kcal)
Vægt ialt 3260 gram
Vægt pr. Pers. 815 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 547 KJ (130 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 8.6 gram
Kulhydrat 6.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|