Boller, lette og luftige næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 24 stk.
Ingredienser:
1 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Gær, frisk
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
950 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 19232 (4579 kcal)
KJ pr. stk. 801 (190 kcal)
Vægt ialt 1786 gram
Vægt pr. stk. 74 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1076 KJ (256 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 6.7 gram
Kulhydrat 43.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)