Vintergryde med skinketern næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Skinkekød i tern
1 tsk. Gurkemeje, stødt
2 tsk. Paprika
2 spsk. Chili mild, stødt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
500 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
4 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
2 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
4 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
2 Fennikel, knold 1 mellemstor fennikel vejer ca. 200 gram renset vægt
50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
20 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
   
Kulør
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 17995 (4284 kcal)
KJ pr. Pers. 2999 (714 kcal)
Vægt ialt 5493 gram
Vægt pr. Pers. 915 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 327 KJ (78 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 2.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)