Chokolademousse næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
45 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
75 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
chokoladespåner
   
Energi:
KJ total 10600 (2523 kcal)
KJ pr. Pers. 2650 (630 kcal)
Vægt ialt 680 gram
Vægt pr. Pers. 170 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1558 KJ (371 kcal)
Protein 3.4 gram
Fedt 33.2 gram
Kulhydrat 16.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)