Bagt rabarberkage 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Rabarber, renset vægt
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 tsk. Appelsinskal, reven 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
   
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
6 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 dl. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
2 dl. Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
Energi:
KJ total 8342 (1986 kcal)
KJ pr. Pers. 2085 (496 kcal)
Vægt ialt 1110 gram
Vægt pr. Pers. 277 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 751 KJ (178 kcal)
Protein 3.2 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 29.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)