Frisk pasta i karry flødesauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Båndpasta, frisk
   
   
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
   
1.5 spsk. Karry, mild
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
125 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
0.5 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
   
Energi:
KJ total 9423 (2243 kcal)
KJ pr. Pers. 2355 (560 kcal)
Vægt ialt 2241 gram
Vægt pr. Pers. 560 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 420 KJ (100 kcal)
Protein 9.7 gram
Fedt 5.5 gram
Kulhydrat 15.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)