Torsk Provencale 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Torskesteaks 1 torskesteak vejer ca. 200 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
3 stilke Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
3 spsk. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
   
Energi:
KJ total 5030 (1197 kcal)
KJ pr. Pers. 1257 (299 kcal)
Vægt ialt 1727 gram
Vægt pr. Pers. 431 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 291 KJ (69 kcal)
Protein 8.2 gram
Fedt 2.3 gram
Kulhydrat 4.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)