Grovboller med squash og gulerødder næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 12 stk.
Ingredienser:
50 gram Gær, frisk
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Kvark 1% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
350 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
150 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
70 gram Hørfrø 1 tsk. vejer ca. 4 gram.
1 spsk. vejer ca. 12 gram.
1 dl. vejer ca. 70 gram.
30 gram Solsikkekerner 1 dl. 60 gram
200 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
800 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 18168 (4325 kcal)
KJ pr. stk. 1514 (360 kcal)
Vægt ialt 2054 gram
Vægt pr. stk. 171 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 884 KJ (210 kcal)
Protein 7.7 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 40.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)